Hvad laver en vicevært?

21 September 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

En vicevært har først og fremmest til opgave at forestå den daglige drift og vedligeholdelse af ejendommens bygninger og fælles arealer – ude såvel som inde.

Når du allierer dig med en dygtig vicevært vil vedkommende sørge for at udføre diverse service opgaver i forbindelse med ejendommens fysiske rammer. De indendørs opgaver kan eksempelvis omfatte rengøring af opgange samt trappevask, og muligvis rengøring af lejemål ved fraflytning såfremt der er tale om lejerboliger.

Viceværten sørger også for at lamperne på de fælles arealer lyser, og tager kontakt til de relevante teknikere hvis elevatoren eksempelvis er i stykker. Din vicevært vil typisk have en god kontakt til netop teknikere, håndværkere og andre fagfolk som kan hjælpe med specifikke opgaver. Eventuelle småreparationer og almindelige vedligeholdelses opgaver tager viceværten sig selv af.

Af udendørs opgaver kan nævnes fejning og renholdelse af fællesområder – for eksempel gården – samt af de arealer for hvilke foreningen har et fælles ansvar så som fortovet foran bygningen. Viceværten varetager også snerydning på samme arealer i vinter månederne.

Om sommeren løser vicevært opgaver så som klipning af hække, græsslåning og opsamling af blade og nedfaldne frugter. Og hele året rundt hjælper viceværten gerne med indsamling og bortskaffelse af storskrald samt diverse andre ad hoc opgaver, for eksempel oprydning i cykelkælder og gård.

Hvor kan jeg finde en dygtig og kompetent vicevært?

Hos Dahlin Ejendomsservice ApS tilbydes vicevært services til alle typer boligforeninger. Din Dahlin Ejendomsservice ApS vicevært vil altid møde dig og de andre beboere med smil og service minded attitude, og vil altid være til rådighed for spørgsmål og øvrige henvendelser. Med en Dahlin Ejendomsservice ApS vicevært kan du skabe tryghed i ejendommen og være sikkert forvisset om at dens drift og vedligeholdelse er i sikre og professionelle hænder. Du kan læse mere om vicevært løsninger hos Dahlin Ejendomsservice ApS på hjemmesiden https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/