Her kan du få en reel salgsvurdering af din bolig i Århus

07 April 2021 Silje Hansen

Går du og overvejer at sælge din bolig i Århus, er det naturligvis væsentlig at vide, hvad du kan forvente at sælge din bolig for. Det giver et bedre grundlag for at vurdere, om du synes det er det rette tidspunkt at sælge din bolig på. Århus er en særdeles attraktiv storby, som både er interessant for unge studerende og børnefamilier at bo i. Det er en by som løbende vækster med flere boliger og flere beboer i byen. Vi oplever derfor også, at Århus er en by der for mange er en god investering fordi det kun har vist sig at de stiger i værdi med årene. 

Er du nysgerrig på, hvad din bolig er værd, eller hvad den kan sælges for? Så kan du med fordel kontakte en ejendomsmægler for at få en reel salgsvurdering af din bolig. 

Derfor skal du vælge en lokal ejendomsmægler

Der er flere gode argumenter for, hvorfor du skal vælge en lokal ejendomsmægler, når du skal have en salgsvurdering af din bolig. For det første kender en lokal ejendomsmægler som regel området og markedet bedre, end hvis du valgte en ejendomsmægler udenfor byen. 

Herudover har en lokal ejendomsmægler som regel også et kundekartotek, hvor potentielle købere kan skrive sig op, hvis de har særlige ønsker eller krav til en bolig. Det kan dermed være, at ejendomsmægleren allerede i forvejen har en potentiel køber klar til netop din bolig. Til sidst men ikke mindst, så kender ejendomsmægleren området, dit nabolag og har måske allerede solgt andre boliger i nærheden, hvilket gør at ejendomsmægleren kan præsentere boligen bedst, og kender salgsargumenterne. 

Få en professionel salgsvurdering i Århus

Hvis du ønsker at få en professionel gratis salgsvurdering i Århus, kan vi varmt anbefale dig at tage kontakt til gravelstone.dk. Det er en velkendt ejendomsmægler, som har et godt ry og kendskab i byen.