Her finder du et gratis og fleksibelt parkeringsselskab

26 October 2020 Silje Hansen

editorial

Er du på jagt efter en løsning for dine p-pladser, er denne artikel måske den rette for dig. Især hvis du oplever at dine parkeringspladser bliver brugt af andre, som måske ikke skal have adgang til parkeringspladsen. Det kan særligt være frustrerende for dig som har en boligforening med utilfredse beboer, eller hvis du driver enten en butik eller restaurant. Dermed vil der ikke være pladser ledige for kunderne, som gerne vil besøge din butik eller restaurant. 

De fleste vælger derfor at overlade ansvaret til et kompetent og professionelt parkeringsselskab, som vil håndterer p-pladserne efter dine ønsker og behov. Her er din opgave at finde det rette parkeringsselskab til at varetage dine p-pladser.

Sådan vælger du det rette parkeringsselskab til dine p-pladser

Når du skal vælge et parkeringsfirma til dine p-pladser, er det en fordel at vælge et landsdækkende firma. Dermed kan du altid samle dine p-pladser hos et parkeringsfirma, og derved få den bedst mulige aftale. Det er klart en fordel at vælge et parkeringsfirma, hvor du selv kan få lov at diktere regler for at må parkere på dine p-pladser.

Når du skal vælge et parkeringsfirma, er det vigtigt at du har taget stilling til om du ønsker at en løsning gennem en digital app, hvor du kan registrere de biler som man holde på p-pladserne, eller om du foretrækker en fysisk parkeringstilladelse. Det er ikke alle som tilbyder begge løsninger.

Grunden til at du vælge Unopark som parkeringsselskab.

Hvis du er på jagt efter den bedste og billigste løsning for dine p-pladser, bør du vælge Unopark, som er en danskejet virksomhed. De er landsdækkende og tilbyder både en digital og fysisk løsning for parkeringstilladelser. De er desuden også landsdækkende. 

Når du vælger Unopark er det gratis og helt omkostningsfrit at komme i gang. De hjælper med at lave skilte til dine p-pladser.