Her finder du en nem opskrift på kylling i karry

15 March 2022 Silje Hansen

editorial

Kylling i karry er en hverdagsret, som mange travle familier og danskere nyder godt af. Det er en utrolig nem ret at lave og smager fantastisk. Hvis du derfor sætter pris på god mad, som ikke tager lang tid at lave, så er kylling i karry oplagt at vælge at lave til din familie, eller hvis du får gæster forbi. Det er som regel også en ret, som man ikke går helt galt i byen med, da mange elsker at spise kylling i karry. Det gælder både børn og voksne. 

En af de store fordele ved kylling i karry er at det er en hurtig ret at lave. Her kan du naturligvis lave den med dit personlige præg, for at vise lidt overskud og give retten noget mere kant. Det kan være så simpelt som at finde den rette styrke til retten. Her tænker vi på at lege med den chili der skal i for at gøre den lidt stærkere. Du kan naturligvis også bare vælge at bruge en stærkere karry, hvis det er til børnene eller voksne, som ikke er til chili. 

Kylling i karry

Lav kylling i karry til flere dage

Hvis du godt kan lide kylling i karry, men ikke gider at spise det flere dage i træk, kan du stadig lave en stor portion. Her kan du fryse det ned i poser, som du let kan trække op, hvis du får lyst til kylling i karry, eller du har en lang dag, hvor du ikke gider at stå med madlavningen. Det vil dermed spare dig en masse tid på de dage, hvor du er sent hjemme eller har travlt i forvejen. Dermed er du altid sikker på at kunne få god mad.

Find en nem opskrift på kylling i karry

Hvis du ønsker en nem, hurtig og lækker opskrift på kylling i karry, bør du se opskriften hos dk-kogebogen.dk.