Her er lige noget, man skal huske ved indretningen med døre

13 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det kan være, du har gjort plads til, at der skal være en bredere dør, end der var tidligere, eller også er der ligefrem blevet tale om en dobbeltdør, som der skal sættes op et sted.

Det kan også være helt fra bunden, at du beslutter dig for, at der skal laves et hul i væggen, hvor der skal sættes en ny dør op, der leder ud i haven, fordi den gamle havedør ikke sad så heldigt.

Eller også er det faktisk en tilbygning, som der skal laves, hvor der jo selvfølgelig skal laves en dør til at lede ind til dette nye sted.

Så kan man ende med at stirre sig lidt blind på selve området ved døren, at man glemmer at kigge bagud og får sig det store overblik.

For det vil være virkelig uheldigt, hvis man bruger tid og penge på denne nye dør, og så laver man en gedigen brøler.

dør

Hvad er der lige bag den her dør?

For man har måske skærmet lidt af i det område, man satte den dør op, at man glemte, hvordan der så ud i resten af rummet, så når man åbner den ny dør for stolt at præsentere for familien, hvordan den virker, så rammer den en loftslampe.

Det gjorde ikke så meget, hvis det var en standerlampe eller en reol, for de ting kan flyttes meget let, men det er straks noget andet, når man har at gøre med fastgjorte ting.

Så står man der med en ny dør og en fastgjort lampe, og man bliver nødt til at vælge, hvad der skal rykkes.

Man gider jo ikke at ændre, hvad man lige har gjort med døren, man købte fra Klarwindows.co.uk, så det bliver lampen, der skal lade livet.

Det havde nu været heldigere, hvis man havde undersøgt dette på forhånd.