Her er de forskellige varianter, som dobbelte terrassedøre kommer i

02 February 2022 Cecilie Mortensen
image

Der er gode nyheder, hvis du er på jagt efter dobbelte terrassedøre. Det er nemlig mange forskellige varianter, du kan få fingrene i. Chancen vil derfor være ekstra stor for, at du får terrassedøre, der passer som smurt til din bolig. 

Men lad os gennemgå de forskellige terrassedøre, du kan få. 

Her er de dobbelte terrassedøre, du kan få 

Få terrassedøre med det antal ruder, du ønsker

For at starte et sted, så kan du få terrassedøre med det antal ruder, som du mere eller mindre ønsker. Du kan få alt fra 2 ruder og op til 15 ruder. Antallet vil naturligvis kunne variere alt efter, hvem du køber dem ved. 

Du kan ofte se billeder af de forskellige varianter, hvis du klikker ind på forhandleres hjemmesider. 

dobbelt terrassedøre

Få dobbelte terrassedøre med fyldninger

Hvis du ønsker dobbelte terrassedøre, hvor der ikke kun er ruder, så kan du også supplere med fyldninger. Det vil sige, at der er regulær dør visse steder. 

Få terrassedøre der ikke kræver meget vedligeholdelse

Du kan også finde dobbelte terrassedøre, som nærmest ikke krævet noget vedligeholdelse. Det er f.eks. muligt, hvis du vælger en kombination af træ og aluminium. På den måde skal du ikke tænke over at skulle male dine døre, da de er ekstra robuste. 

Få dobbelte terrassedøre af høj kvalitet

En ting du også skal vide er, at du kan få dobbelte terrassedøre af høj kvalitet. Dine døre vil derfor også være nogle, du kan nyde godt af i mange år frem. 

Du kan selv være med til at designe dine terrassedøre 

En sidste ting du skal vide er, at du selv kan være med til at designe dine terrassedøre. Det kan også give ekstra sikkerhed for, at du finder præcis de døre, du har drømt om, og som passer til lige præcis din bolig.