Hav styr på aktiviteterne til brylluppet i god tid

Sommeren er ofte høj sæson for bryllupper, og det betyder derfor også, at den er højsæson for polterabender. Hvis du skal planlægge en for din veninde, er det derfor en god ide, at du sørger for at være ude i god tid, når du skal booke de forskellige aktiviteter, som I skal lave. Det er lige fra jeres tur i go kart og den lækre brunch til den mandestripper, der skal overraske din veninde. Hvis du er uheldig, kan du nemlig risikere, at det hele alt for hurtigt bliver booket. Det ville jo være ærgerligt for dig. 

Hvis du ønsker en god mandestripper til din venindes polterabend, kan du for eksempel læse mere på https://poledancer.dk/polterabend. Det er en dygtig stripper og poledancer, der kan tilbyde jer et helt enestående show. Showet varer omkring 40 minutter, og du kan aftale på forhånd, hvordan I godt kunne tænke jer, at det skulle være. I kan både vælge et show, hvor manden smider alt tøjet. I kan også vælge et show, hvor han bare smider noget af tøjet. Det kan for eksempel være, at han beholder underbuskerne på. Det er helt op til jer, hvad I foretrækker.

Hvis din veninde ikke er så meget til mandestrip eller har sagt, at der ikke må komme en mandestripper, kan det også være en mulighed, at du hyrer stripperen til at være poledancer i stedet. En poledancer er jo ikke det samme som en stripper, og du kan dermed nemt omgå hendes forbud. I poledance er der ikke fokus på at smide tøjet – det hele foregår i underbukser – til gengæld er der fokus på et rigtig godt show. 

Men både hvis du vil hyre en mandestripper, og hvis du vil hyre en poledancer, skal du være ude i god tid. Det er populære aktiviteter, og de bliver derfor hurtigt booket op.