Hav altid din massagepistol lige ved hånden

28 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er jo noget af det skønneste, når man får sig en massage!

Måske har man endda set frem til den længe, hvor man har booket en tid hos en bestemt massør, hvor man ved, at vedkommende er god til at afstresse ens krop, om man så bare vil opleve noget velvære, eller man skal have løsnet noget op.

Man går faktisk og glæder sig længe til den aftale, og det er hver en krone værd, når man først er færdig, og man kan ikke vente på næste omgang massage fra vedkommende.

Ellers er det måske kæresten, som du glæder dig til at komme hjem til, så du kan få en lovet massage, om det så fører noget frækt med sig eller ej.

Godt nok er vedkommende ikke uddannet til at lave en ordentlig massage, men det er da bedre end ingenting.

Rart at have lige ved hånden

Men i begge tilfælde er man afhængig af andre, og i visse af tilfældene skal man også betale penge for det hver gang, og det har man ikke råd til, selvom man har brug for den massage.

Der kommer en massagepistol ind i billedet, fordi man kan nøjes med at betale et engangsbeløb for den, og så ejer man den, end at man skal betale for den ved hvert brug eller afbetale på den.

Desuden fylder den jo langt fra lige så meget som en massagebriks, om man skal ud til en massør, eller vedkommende kommer hjem til en, så man stort set kan have den massagepistol med i de fleste tilfælde.

Det kan være i rejsekufferten til udlandsrejser, eller man kan tage den med i arbejdstasken, hvor man så lige kan få afsides og give sig selv lidt massage, når man har brug for det.

Det er måske ikke det samme, som når en anden person masserer en, men det kan trods alt tage toppen.