Har du brug for en maler i Ringsted – så læs med her!

13 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Er du gået død i renoveringsplanerne, og er du bare helt færdig med at være den, der udfører opgaverne? Så er det på tide at hente håndværkere ind, og er det en maler i Ringsted, du er på udkig efter, har vi et par gode råd.

Ja, i virkeligheden kan rådene vel egentlig bruges i langt de fleste sammenhænge, hvor du leder efter håndværker. Det handler nemlig om at indhente tilbud på den rette måde, så du får mest muligt ud af det. Og ikke mindst så du kan sammenligne tilbuddene indbyrdes, så du vælger det bedste.

Og lige for at slå det fast med det samme; det er jo ikke nødvendigvis det billigste tilbud, der er det bedste. Du skal i stedet tænke over, hvad du har af krav og behov, og så skal du finde det tilbud, der bedst matcher det. Nogle gange er det det billigste, andre gange er det ikke.

Find nogle malere du kan lide

Som udgangspunkt er det vigtigt altid at vælge håndværkere, du kan lide. Du kender naturligvis ikke personerne på forhånd, men du kan få en god indikation af virksomhedsprofilen ved at kigge på hjemmesiden, ligesom du kan få et indblik i menneskerne ved at ringe og få en dialog med maleren – sidstnævnte er alligevel nødvendigt, når du skal indhente tilbuddene.

Som tommelfingerregel siger man, at det er en god idé med tre forskellige tilbud, så du har noget at sammenligne med. Find ud af, hvad du vægter højest; er det prisen, kvaliteten, service, hastigheden opgaven kan udføres i eller noget helt femte?

Og så skal du selvfølgelig altid lytte til din mavefornemmelse, hvis den fortæller dig noget. Indimellem kan noget lyde for godt til at være sandt, og så er det som regel netop det. Og der er ingen grund til at bruge flere penge end højest nødvendigt.