Gulvfirma – sådan finder du det rette til at behandle dine trægulve

28 juli 2021 Camilla Skøtt

Leder du efter det helt rette gulvfirma til at løse en opgave i dit hjem? Det kan være gulvafhøvling, gulvafslibning eller behandling af trægulve – eller noget helt fjerde. Uanset hvad har vi tre tips til at finde den bedste håndværker.

Der er altid udgifter forbundet med at hyre en håndværker, og de færreste af os er interesseret i at betale mere end højest nødvendigt. Omvendt vil vi også gerne betale for at få en god kvalitet, så vi vil helst heller ikke involvere os med en alt for billig håndværker, der sjusker med arbejdet.

Men kan man overhovedet sætte det sådan op? At den dyreste er bedst, og den billigste sjusker med arbejdet?

Nej. Hvis du vil være sikker på at finde en dygtig håndværker, skal du gøre dit forarbejde. Læs med efter billedet og find ud af, hvordan du kommer i mål med det bedste tilbud.

Tre tips til at finde et gulvfirma

Som det første bør du udføre en grundig omgang research. Tjek på nettet og forhør dig hos venner og bekendte. Hvad findes der er virksomheder i dit område, som kan løse din opgave?

Dernæst skal du kigge lidt på anbefalinger og referencer. Kender du nogen, der har gode (eller dårlige) erfaringer med et firma, og hvad siger Trustpilot egentlig? Sidstnævnte er naturligvis ikke hundrede procent pålidelig, men det er en god indikation.

Sidst men ikke mindst kan du med fordel indhente tre forskellige tilbud hos de tre gulvfirmaer, der umiddelbart tiltaler dig mest. Med flere forskellige tilbud sikrer du nemlig, at prisen lander på markedsprisen, og samtidig har du mulighed for at sammenligne på parametre som materialer, kvalitet og leveringstid.

Til sidst er der ikke andet tilbage end at vælge det tilbud, der stemmer bedst overens med dine forventninger, så du kan komme i gang med arbejdet – eller så gulvfirmaet kan.