Giv barnet mulighed for udfoldelse med et legetårn i haven

27 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Tilhører du den gruppe af bolig ejere hvis hus er placeret langt fra nærmeste offentlige legeplads? Og er du træt af at skulle bruge tid på at ledsage dit barn til denne legeplads for så at skulle tilbringe lang tid i kø så barnet kan prøve de populære legeredskaber? Så kan du med fordel bygge din egen legeplads i familiens egen have.

Med en legeplads i haven slipper du for at skulle uden for matriklen når dit barn vil lege. Du kan holde øje med barnets leg og udfoldelser gennem vinduet eller fra din terrasse. Du – og barnet – bestemmer selv hvornår der skal leges og på hvilke redskaber der skal leges.

Du undgår skuffelse fordi barnet ikke kan komme til sit yndlings legeredeskab, enten fordi andre bruger det eller fordi det er i stykker. Og så kan du selv beslutte hvilke redskaber der skal forefindes i din have.

Hvorfor skal jeg købe et legetårn til haven?

Er det lidt småt med pladsen i haven kan du med fordel vælge at investere i et legetårn. Et legetårn er den perfekte legeplads til din have. Med et legetårn kan du integrere de populære legeredskaber gyngestativ, rutsjebane, legehus, klatrevæg og legehus. Et legetårn kan være forsynet med tovbane, rebstige, balancebom og mange andre morsomme detaljer.

Med et legetårn kan børnene få timer til at gå med morsom og opbyggelig leg. Kun fantasien sætter grænser for hvorledes et legetårn kan anvendes. Et legetårn i haven ansporer børnenes kreativitet samtidig med at leg på et legetårn stimulerer såvel den sensoriske som den motoriske udvikling.

På et legetårn kan børnene klatre, gynge, svinge sig, rutsje og lege spændende og fantasifulde lege. Og så fylder et legetårn væsentligt mindre end hvis du skulle opføre gyngestativ, legehus, rutsjebane og andre lege redskaber hver for sig.

Læs mere om legetårne på https://husblog.dk/legetaarne-og-gyngestativer-til-haven/