Gå til ridning på den bedste rideskole i Haderslev

04 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Går du og drømmer om at genoptage barndommens og ungdommens rideaktiviteter? Så er det bare om at komme i gang.

Du kan sagtens gå til ridning og få undervisning selv om du ikke længere er barn eller teenager. Faktisk vælger flere og flere voksne i disse år at gå til ridning – en sund og hyggelig fritidsaktivitet som både giver god motion, masser af frisk luft, og samvær med de skønne dyr og mennesker som færdes i staldene.

Hvorfor gå til ridning?

Måske tænker du at det med at gå til ridning udelukkende er for børn. Når man er voksen har man enten fået sin egen hest – eller også er det for sent.

image

Dette har dog ingen hold i virkelighedens verden. Det er aldrig for sent at genoptage ridning som hobby. Du vil sandsynligvis føle dig lidt øm og stiv i begyndelsen indtil du atter bliver vant til hestens bevægelser og får oparbejdet den nødvendige smidighed i lænden.

Samtidig vil du nok også opleve at vægt fordelingen er en smule anderledes end da du var teenager. Men allerede efter kort tid vil du kunne genfinde glæden ved at ride – og ved at blive bedre. Og så er det at du atter kan blive bidt af en gal hest!

Hvor kan jeg få rideundervisning i Haderslev?

Er du bosat i den sydlige del af Danmark kan du med fordel svinge forbi Ridecenter Møllen i Haderslev. Her har Rideklubben Møllen nemlig til huse.

Gennem Rideklubben Møllen kan du få tilbudt rideundervisning på top professionelt niveau. Har du egen hest kan du lade den opstalde i en rummelig boks på Ridecenter Møllen. Og skulle du ikke være så heldig råder Rideklubben Møllen over flere gode rideskoleheste og ponyer.

Du kan læse mere, og kontakte Rideklubben Møllen direkte via hjemmesiden http://www.rideklubben-moellen.dk/.