Forær din elskede en solitairering

10 December 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Har du planer om at overraske din elskede med en ring. Det kan være en julegave, en fødselsdagsgave eller måske en morgengave dagen efter i er blevet gift kan du overveje en solitairering. Det er en smuk enstensring. Ofte, men ikke udelukkende, med en diamant i. 

Det er en smuk og enkel ring, der kan bruges til fest men også til hverdag. Det er kedeligt at have en smuk ring og så kan man ikke bruge den mere end et par gange om året. Det kan man med en solitairering.

En anden stor fordel ved en solitairering er også at det er muligt at udskifte ædelstenen på et senere tidspunkt. Det kan være til en større ædelsten, en anden type eller til en ædelsten der er af en bedre kvalitet.

En solitariering som en del af et sæt

Du kan vælge at købe en solitariering alene, men du kan også lade det være en del af et sæt, som også indeholder øreringe og en halskæde. Hele sættet kan købes på en gang eller du kan købe over tid. Både stenene til øreringene og halskæden kan også ved lejlighed udskiftes.

Et sæt med ring, øreringe og halskæde udgør et smukt og elegant sæt, som passer til alle kvinder. Unge som ældre. 

Den mest populære ædelsten der bruges til solitarieringe er diamanter. Det skyldes blandt andet, at de er til at betale samtidig med at de på en og samme tid udstråler eksklusivitet og hverdagsbrug. Det er en ædelsten der passer mange danskere, som ikke er til bling bling som mange andre lande.

Danskere er mere til det eksklusive og diskret elegante og her er diamanten perfekt.

Der findes diamanter i stort set alle farver og størrelser. De farvede er imidlertidig yderst sjældne og der findes kun omkring 5 på verdensplan hver år.