Føl dig lidt lækker for dig selv med noget sexet fra Love Lingeri

09 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nu ikke noget som frækt og sexet undertøj, men ofte skal man have det på til en anledning eller planlægge det forud at tage på.

Det er jo virkelig frækt, hvis ens partner tager sådan noget på, mens man er til middag sammen, og der bliver hintet om det, så man ved, hvad der venter af spændende, lækkert at kigge på, når man kommer hjem.

Sådan får man skabt en god stemning forud med at pirre, fordi der føles en anelse forbudt og meget frækt, at man er sådan klædt i offentligheden, selvom andre ikke kan se det.

Men andre gange skal man måske på date med en, man aldrig har mødt før, og man vil gerne overraske vedkommende ved at iføre sig noget frækt undertøj – man kan jo også være nået langt i det kurmageri til, at man ved, tiden er kommet til at se hinanden nøgen, og ens frække beklædning lige før da.

Men hvad skal man dog tage på af de mange muligheder, der findes derude?

Tag det på for din egen skyld

På den måde kan det blive mere af pligt end af lyst, at du skal finde frem til at tage det på, og du får måske iført dig det lidt for hurtigt, fordi du havde travlt med andre gøremål såsom at lægge makeup, før du skulle ud af døren, så nu sidder tøjet og gnaver lidt på dig.

Og når I endelig kommer hjem, så er I lidt fulde, og det er mørkt, og I får revet tøjet for hurtigt af uden at kigge på det, og nu tror din partner, at du altid går sådan klædt – og lidt af tøjet gik faktisk i stykker undervejs i akten.

Derfor skal man måske bare tage en dag ud af kalenderen, hvor man ifører sig det her smækre og lækre tøj for ens egen skyld, så man føler sig sexet i sig selv.