Find nye brugte biler i Danmark på den største bilportal

15 January 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du i markedet efter en ny bil? Så er du sikkert godt i gang med jagten på det helt perfekte køretøj. Det er sjovt og spændende at undersøge mulighederne, når det handler om køb af ny bil.

De fleste mennesker, som er i gang med at købe bil, går all ind på bil magasiner, såvel online som offline. Bil reklamer på tv og internet begynder at fange opmærksomheden og virke interessante. Og pludselig ved man en hel masse om brændstof økonomi, elektronisk ekstra udstyr, servostyring og ABS bremser, kabinemål og typer af indtræk.

Nye biler er dyre biler i Danmark

Måske har du allerede begravet dig i research, og har i den forbindelse måttet erfare at det ikke er lige rosenrødt alt sammen. Når du får bladret om på sidste side i den glittede forhandler brochure hvor prisen på vidunderet fremgår kan det godt være du må synke en ekstra gang.

Selv om bilens faktiske nypris virker ganske overkommelig vil de danske afgifter presse den op i et ganske svimlende leje. Det er faktisk temmelig urealistisk at forestille sig at man som almindelig dansk lønmodtager skulle kunne finansiere anskaffelsen af en spritny bil uden at optage et lån dertil. Og det er ikke sikkert at du lige nu er i en situation hvor du har lyst til at gældsætte dig.

Der er bedre og sjovere ting at bruge penge på end låne afdrag. Og da bilen alligevel har mistet størstedelen af sin nyværdi efter tre år kan en ny bil næppe betragtes som en god og solid investering.

Køb en god brugt bil af yngre dato

I stedet kan du med stor fordel vende blikket mod det bugnende marked for brugte biler i Danmark. På Biltorvet finder du hver eneste dag opdaterede annoncer for gode brugte biler i fin og køreklar stand – læs mere på Biltorvet.dk