Find din nye brugte Ford hos lokal forhandler

29 September 2021 Astrid Pedersen

Skal du bruge en ny bil, som kan fragte dig og din familie trygt og sikkert rundt på de danske veje? Så bør du overveje en Ford.

Hvorfor skal jeg vælge en Ford?

Når du vælger en af de mange forskellige Ford modeller vælger du en bil med historie og med tradition for solid kvalitet. Ford har alle dage været kendt for at fremstille biler med sublime køre egenskaber og sikkerheden i top – biler som er bygget til at kunne holde i mange år.

De høje standarder fornægter sig ikke i nogen af Fords mange modeller, og er du først i besiddelse af en Ford bil kan du regne med at beholde den i mange år.

Køb en brugt Ford – det kan sagtens betale sig

Af samme grund kan du med stor fordel overveje at investere i en brugt Ford. Her får du nemlig rigtig meget bil for dine penge.

Det at anskaffe en ny bil i dagens Danmark er en temmelig omkostnings tung affære på grund af de mange afgifter som pålægges nye biler i forbindelse med salg. Du skal således regne med at skulle optage et bil lån for at få råd til en fabriksny Ford bil. Og samtidig kan du roligt regne med at værdien af din spritnye Ford rasler ned i løbet af de første tre til fem år.

Dette værditab kan du vende til din egen fordel hvis du køber en brugt Ford. Så får du nemlig en ganske udmærket bil til en brøkdel af nyprisen. Er du heldig gælder fabriksgarantien endnu. Og køber du bilen hos en autoriseret Ford forhandler er du sikret en bil i tip top stand.

Find brugt Ford i Svendborg

Hos N. Kjær Bilcentret A/S i Svendborg kan du finde masser af gode Ford brugte biler til salg – se dem alle på nkjaer.dk.