Find det rigtige vindue

25 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Det betyder ikke noget, om det er en renovering, eller et komplet nybyg du er i gang med. I processen skal du ud og finde nye vinduer, som skal bruges til projektet. Derfor er det rart at vide, hvordan man finder de rigtige vinduer til det byggeri man er i gang med.

Mål korrekt op

Det vigtigste der skal være styr på, når du skal købe vinduer til et byggeri er, at du får målt korrekt op. Hvis du ikke måler korrekt op, så kan du risikere at stå med vinduer, som ikke passer ind i dit byggeri. Hvis vinduerne er specialmål, så kan du ikke levere dem tilbage, og derfor kan det være en stor omkostning. Vær derfor altid sikker på, at du måler korrekt op!

Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan måle op, så anbefaler vi at tage fat i en tømrer. En tømrer kan hjælpe med at få lavet korrekte mål, så du sikrer dig, at du ikke får målt forkert. Få fat i en kompetent tømrer her: https://www.boegogbyg.dk/tomrerarbejde

Vælg det rigtige materiale

Når der skal vælges vinduer, så er det vigtigt, at du vælger et vindue med det rigtige materiale til karmene. Materialet du vælger kommer til at være en stor del af det komplette udtryk af huset eller lejligheden, og derfor er det en vigtig del af at vælge vindue.

Find det rigtige glas

Der er mange forskellige typer glas, når det kommer til vinduer. Derfor er det vigtigt at overveje, om det glas man vælger skal kunne noget specielt. Skal det være termoglas, til at holde på varmen, skal det være UV beskyttet, så det sorterer UV strålerne fra. Mulighederne er mange, og den bedste måde at finde det glas, som passer perfekt til ens byggeri, er ved at ringe til en glarmester og få rådgivning.