Find brugte Chanel tasker i top kvalitet

06 October 2022 admin

editorial

Der er ingen grund til at bruge en formue på en Chanel taske – du kan finde smukke brugte tasker til en brøkdel af prisen ved at shoppe online. Det er dog vigtigt at være smart, når du køber brugte tasker, da der findes mange svindelnumre og forfalskninger derude.

I denne artikel lærer vi dig, hvordan du kan skelne en ægte Chanel taske fra en falsk, og hvordan du handler sikkert på nettet efter brugte tasker. Lad os komme i gang!

Tjek det medfølgende label

Når du køber en brugt Chanel taske, skal du først og fremmest tjekke etiketten. En ægte Chanel taske har et plejeetiket af stof, ikke papir, og det er syet ind i tasken.

Mærket skal også indeholde ordene “Chanel”, “Made in France” og det dobbelte C-logo. Hvis du er usikker på etikettens ægthed, kan du altid kontakte Chanels kundeservice for at få hjælp.

image

Tjek taskens kvalitet og håndværk

Det næste, du skal kigge på, er syningerne på tasken. Chanel tasker er kendt for deres upåklagelige konstruktion, så hvis du ser løse tråde eller ujævne syninger, er det sandsynligt, at tasken er en forfalskning. Et andet tegn er, hvis stingene er for langt fra hinanden – ægte Chanel tasker har syninger, der er jævnt fordelt og symmetriske.

Endelig skal du kigge på taskens beslag. Chanel bruger metal af høj kvalitet til sine beslag, så hvis lynlåsen eller lukkerne ser billige ud, er det sandsynligvis fordi de er det.

Tjek for tegn på slid og ælde

Når du inspicerer en brugt Chanel taske, skal du sørge for at tjekke for tegn på slitage. Hvis tasken ser ud som om den har været godt elsket, er det sandsynligvis fordi den har det! Ægte Chanel tasker er lavet til at holde hele livet, så hvis du ser større skader såsom huller eller revner, er det sandsynligt, at tasken ikke er ægte.