Få udskiftet din rude med carglas

28 april 2020 Lotte Hindsberg
Få udskiftet din rude med carglas

Hvis du kan køre bil og gør det, vil du med stor sandsynlighed på et eller andet tidspunkt opleve at få et stennedslag på din forrude og den enten skal repareres eller udskiftes. Det er stort set umuligt at undgå på et eller andet tidspunkt at opleve et stennedslag. Nogle gange kan der gå år i mellem og andre gange kan man være så uheldig, at det sker 3 gange på et år. Når du er kommet dig over oplevelsen, der kan være ret ubehagelig, da det ofte giver et højt bang, når det sker, er der flere ting du skal gøre for at undgå at revnen enten bliver så stor, at hele ruden skal udskiftes eller at hele ruden spiltres og du bliver udsat for farer. Er revnen så stor at ruden skal udskiftes, kan du med fordel søge på carglas og finde et værksted der kan hjælpe. 

Udskiftning af forruden

Inden du finder et værksted der kan udskifte din rude, er det en god ide at undersøge om din bilforsikring dækker. Nogle forsikringer dækker andre gør ikke. 

I dag er biler udstyret med langt mere elektronik end tidligere og det betyder at det er langt mere kompliceret at udskifte ruden. Når du kontakter et værksted er det vigtigt at du sikre dig at de bruger originale reservedele da du ellers kan risikere at bilen falder i værdi og det kan blive sværere at få den solgt på et senere tidspunkt. 

Nogle værksteder tilbyder også at komme hjem til dig og udskifte ruden på din bopæl. Det bør overvejes især hvis forsikringen dækker, så du ikke skal ud og køre i en bil med en ødelagt rude.

Husk at tjekke værkstedet på Trustpilot inden og læs hvad tidligere kunder har haft af oplevelser, så du undgår at vælge et værksted, der ikke udfører udskiftningen ordentligt.