Få styr på alarmerne i dit malerfirma i Kastrup

08 January 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan indsætte mange forskellige typer af alarmsystemer i ens malerfirma i Kastrup og andre malerfirmaer, nu vi er i gang, men det er ikke dét, som vores artikel her vil handle om.

Vi vil tale om det mere specifikke tilfælde, som mange firmaer vælger at have og som dit malerfirma i Kastrup også kunne tænkes at have eller overvejer at få: Når man har et alarmsystem tilknyttet, som tilkalder et vagtfirma, hvis alarmen bliver udløst, og vagterne så eventuelt kigger forbi.

Det foregår oftest ved, at man låser butikker ned, og så har man et vist tidsrum til at indtaste alarmen og komme ud, så man ikke selv aktiverer den igen.

Den slags skal man have styr på og fokus på, for det sker virkelig mange gange for andre firmaer, at deres alarmer starter automatisk, eller fordi nogle medarbejdere kigger forbi uden for arbejdstiden, så de ender med at aktivere den, fordi de ikke kan koden.

Problemet er netop, at der er mange firmaer tilknyttet sådan et alarmsystem og firma, så det er ikke fordi, at de farer ud til dig med blink hunde, fordi en enkelt alarm aktiveres – det sker nemlig så tit.

Derfor ringer de oftest bare ud for at høre, om der er nogle derude, som godt må være der, og så sender man en besked til chefen om, at alarmen er blevet aktiveret.

Desværre ender den slags så lidt med at blive de hylende bilalarmer, som bliver kilde stil irritation, end de egentlig gør, at man tænker, om der kan ske indbrud i bilen.

På samme måde kan du med dit malerfirma i Kastrup sørge for, at alarmen kun bliver aktiveres ved nødstilfælde, så vagterne kun skal køre ud, når der egentlig reelt sker noget, når de ikke bare kører jævnlig patrulje.

På den måde mindsker vi de falske alarmer.