Få separeret metalskrottet fra andre materialer

23 August 2021 Anders Lundtang Hansen

Man er heldig, at man nogle gange kan få hjælp til at beskære ens metalskrot, hvis det nu flagrer i forskellige retning som et stativ eller andet, hvor det vil være nemmere at have med at gøre, hvis man kan få det skilt ad og eventuelt omdannet til mindre dele.

Men nogle gange står man så også meget noget materiale, som der består af metal, om så størstedelen er metal, eller det bare udgør en del af det.

De fleste af os kender den forvirring, hvis vi nu skal sortere vores eget affald i skraldecontaineren udenfor eller ude på genbrugspladsen, hvor man har noget, som er delvist metal, mens resten består af noget andet eller flere ting.

Ens enhed er måske ikke noget standard, som man lige har set før, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvad man skal gøre med det for at komme af med det.

Send metallet hen, hvor det hører hjemme

Derfor kan det blive nødvendigt i vores tilfælde, hvor vi zoomer ind på metalskrot i Lemvig, at man tager det her metal og ser på, hvad det ellers består af.

For det bliver lettere for det sidste led i kæden, når du bortskaffer metallet og de andre materialer, at de er skilt af for sig, om resten så er jord, plastik eller noget helt andet.

Vi er med på, at det måske ikke lige hver gang er helt let, men hvis man så bare kan separere metallet fra resten en smule, så er det en god start.

Måske ender man med at skulle have fat i professionelle og/eller noget større værktøj, før man kan få delt det op.

Når der ikke er mere at gøre, eller man har fået delt metallet fra resten, så er det her, hvor man må se på, hvad der så er nemmest at gøre ved det.