Få placeret gæsterne rigtigt til barnedåben

27 August 2018 Emilie Jacobsen
Få placeret gæsterne rigtigt til barnedåben

Som forældre er det en stor dag, når jeres lille nye skal døbes. Derfor er det vigtigt, at I har styr på alle detaljer i forbindelse med dagen i forvejen, så I har mulighed for at nyde dagen i fulde drag. Hvis I ikke har styr på det, kommer det til at blive en kaotisk oplevelse for jer. Så er det slet ikke den festdag, som I havde håbet på. 

En af de ting, som I skal have styr på til jeres barnedåb, er, hvor gæsterne skal sidde henne. Nogle vælger bare at lade gæsterne sætte sig, hvor de foretrækker. Andre vil gerne have, at gæsterne sidder et bestemt sted. Det kan for eksempel være, at I sætter jeres forældre allertættest på, derefter søskende, bedsteforældre, forældres søskende, fætre og kusiner og så videre i takt med, at relationerne bliver mere fjerne. 

For at holde styr på, hvor jeres gæster skal sidde henne, er det vigtigt, at I har bordkort til dem. Det er med til at gøre, at de ved, hvor de skal sidde, når de kommer ind. Det duer ikke, at du først skal til at dirigere dem på plads. Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af bordkort til barnedåben, er på webshoppen ctiparty.dk De har mange forskellige slags at vælge imellem. Når du køber via nettet, vil du spare virkelig meget tid i forhold til at skulle købe dem i en butik. 

Når du vælger bordkort, skal du sørge for, at de passer til resten af pynten til festen. Hvis du for eksempel har valgt, at alt skal være lyseblåt, fordi du har fået en lille dreng, er det vigtigt, at bordpynten og så passer til det. Har du holdt pynten i meget kønsneutrale farver, bør du også sørge for at holde bordkortene i den farve.