Få nyt perspektiv på parforholdet med parterapi i Hellerup

06 October 2020 Astrid Pedersen

Er parforholdet kommet ud på et sidespor? Så kan I prøve parterapi.

Hvad kan vi vinde ved parterapi?

Der er udeklukkende gevinster at hente for parterapi hvis I begge er indstillet på at gennemføre et forløb, og I begge er enige om målene for dette. Gennem parterapi kan I hver især opnå øget indsigt i hinandens tanker og følelser, lige som I vil blive bedre til at identificere forholdets svagheder og styrker. På den måde kan I lære hvilke dynamikker som styrer forholdet i den gale retning, og samtidig lære i fællesskab at modarbejde denne tendens.

Hvor finder jeg en parterapeut i Hellerup?

Er du og din partner – og jeres eventuelle familie – bosat nord for København er der en vis ræson i at vælge en parterapeut som har praksis i dette område. På den måde slipper I for at skulle rejse langt i forbindelse med jeres parterapi sessioner.

I kan med fordel vælge den dygtige og særdeles kompetente parterapi Camilla Wisøfeldt. Camilla Wisøfeldt er uddannet psykoterapeut med speciale inden for parterapi og de dybere liggende mekanismer som styrer et parforhold.

 Hos Camilla Wisøfeldt er I garanteret en professionel behandling som er præget af en høj grad af empati og menneskelig forståelse. Camilla Wisøfeldt udøver organisk terapi hvilket i praksis betyder at hun på intuitiv vis lader sig selv og jer guide igennem forløbet af de følelser og reaktioner som opstår i løbet af hver enkelt session. Dette giver et fleksibelt flow i terapien som kommer til at forløbe meget dynamisk, med udgangspunkt i klienternes egne oplevelser snarere end i en på forhånd fastlagt strategi. Du og din partner vil med sikkerhed få meget ud af et parterapi forløb hos Camilla Wisøfeldt uanset jeres målsætninger.

Hvis I ønsker en indledende konsultation kan I booke tid til parterapi i Hellerup via Camilla Wisøfeldts hjemmeside camillaw.dk