Få hjælp til gulvafslibning på Frederiksberg

30 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Et trægulv, som ikke har fået den rette vedligeholdende pleje igennem flere år, vil som oftest fremstå trist og slidt. Dette gælder især for ubehandlede trægulve og gulve som er behandlet med eksempelvis olie eller sæbe.

Disse to materialer benævnes de ikke forseglende, hvilket betyder at de ikke beskytter gulvet på samme måde som lak eller maling. Når gulvbrædderne ikke er kapslet inde under et tykt lag fernis bliver træværket i sagens natur hurtigere slidt.

Gulvets beskyttelse består som regel af en hinde af olie eller sæbe som skal vedligeholdes gennem hyppig gulv vask med oliesæbe eller sæbe spåner. Sker dette ikke vil hinden forgå – og så vil forfaldet i trægulvet blive tydeligt.

Hvad stiller jeg op ed det slidte trægulv?

Du vil kunne spotte slitage i et trægulv når du ikke længere kan få det til at stråle ved hjælp af almindelig gulv vask. Gråligt matte slidspor fra nedtrådt støb, pletter og plamager fra spildte væsker samt misfarvninger fra solfalming indlejrer sig i træværkets indtørrede overflade og lader sig ikke uden videre fjerne.

Her skal mere probate midler tages i brug – for eksempel en grundig og effektiv gulvafslibning.

Hvem kan hjælpe med en gulvafslibning på Frederiksberg?

Når du skal have foretaget en gulvafslibning er det altid en god idé at få en erfaren fagperson på banen. Hos DBF Gulvservice kan du altid få den bedste hjælp fra en dygtig og kompetent gulvsliber med stor ekspertise inden for alt hvad der handler om trægulve.

DBF Gulvservice har igennem en årrække hjulpet beboere i København og på Frederiksberg til smukke og strålende gulve. Lader du en DBF Gulvservice gulvmand varetage gulvafslibning og efterbehandling i din bolig er du sikret det optimale resultat – og et trægulv du kan have glæde af i mange år.

Læs mere, og find de bedste priser på gulvafslibning, på dbf-gulvservice.dk