Få hjælp og vejledning til installation af robotplæneklipper

04 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop købt dig en robotplæneklipper? Så skal du sørge for at få den installeret. Det er først og fremmest vigtigt at du får monteret kanttråd til robotplæneklipper. Det er kanttræden som afgrænser robotplæneklipperens arbejdsområde og sørger for at den ikke løber hjemmefra eller ødelægger dine blomster bede.

Det er altid bedst at få kanttråd til robotplæneklipper nedlagt i jorden af en dygtig håndværker. Derfor bør du før du sender robotplæneklipperen i marken få foretaget en professionel installation af robotplæneklipper.

Hvad indebærer en installation af robotplæneklipper?

Når du bestiller installation af robotplæneklipper hos et professionelt firma som for eksempel Kabelnedlægning.dk vil du få hele pakken. Kabelnedlægning.dk vil forestå nedlægning af robotplæneklipper kanttråd lige som du vil få råd og vejledning i forbindelse med opsætning af den til din robotplæneklipper hørende app.

Med en app kan du styre din robotplæneklipper – for eksempel tænde og slukke for den, eller foretage yderligere justeringer – uden at du behøver at være i nærheden af din robotplæneklipper. Du kan eksempelvis sætte din robotplæneklipper i gang med at slå plænen mens du stadig er på arbejde, og således komme hjem til en nytrimmet plæne og duften af nyslået græs.

Kabelnedlægning.dk hjælper dig også gerne med at finde den ideelle placering af robotplæneklipperens lade station. Det er nemlig ikke helt ligemeget hvor du stiller den, i forhold til batteriet levetid. Lade stationen skal samtidig helst være placeret et sted hvor den er nem at nå for din robotplæneklipper. En moderne robotplæneklipper vil nemlig selv opsøge lade stationen når batteriet er ved at være fladt.

Kabelnedlægning.dk tilbyder samtidig hjælp til oprettelse af multizone anlæg og foretager også gerne manuelle indstillinger på din robotplæneklipper. Prisen på installation af robotplæneklipper varierer i forhold til størrelsen på din plæne. Du kan læse mere, og finde din pris på installation af robotplæneklipper, på hjemmesiden kabelnedlaegning.dk