Få en sund og strålende hud hos Esthetique i Aalborg

Måske er din hud trist og vinterbleg. Måske lider du af pigmentforandringer som følge af hormonforandringer eller ujævn teint efter overdreven soldyrkelse – måske har du bare haft en lang, travl periode med stress, bekymringer og manglende søvn, som har sat sig som alderstegn i dit ansigt, i form af bekymringsynker, fine linjer omkring læberne, oppustet og poset hud omkring øjnene, og en generelt tør og grov hud. Især manglende væske, næringsfattig kost og manglende eller forkert hudpleje kan få din hud til at slå ud i rødmen, tørhed, knopper eller andre former for eksem. Derfor er det vigtigt, at du, ved det første tegn på forandringer i din hud, kontakter en dygtig kosmetolog. En kosmetolog tilbyder nemlig ikke kun overfladiske ansigtsbehandlinger, men kan som ekspert i hudlidelser og symptomer give dig gode råd og vejledning med på vejen når det kommer til pleje af din hud – såvel udefra som indefra.

Når du vælger en ansigtsbehandling fra Esthetique – som er kosmetolog i Aalborg – får du en grundig hudanalyse som noget af det første. Din hud renses grundigt med et skånsomt produkt, så kosmetologen tydeligt kan se, hvilken hudtype du har, og hvilke problemer, din hud lider af. Derfor er det vigtigt, at du hjælper kosmetologen med oplysninger om din huds beskaffenhed, eventuelle allergier og overfølsomhed, og hvis du tager nogen former for medicin, som kunne have indflydelse på din huds sundhedstilstand.

Når kosmetologen har kortlagt din hudtype og dine hudproblemer får du, alt efter hvad kosmetologen vurderer som det mest passende, en afrensning med exfolierende creme eller en peeling med frugtsyre eller enzymer. På denne måde fjernes overfladisk fedt og snavs, som ligger som en film oven på huden, og forhindrer den i at optage næring fra cremer og serum. Herefter får du en dybderens under damp, hvor alle urenheder fjernes fra porerne, og alle hudorme trykkes ud. Hvis huden får lov til at samle urenheder for længe, risikerer du forstørrede porer og irritations- og betændelses tilstande i huden.

Når din hud er renset godt og grundigt, vil din kosmetolog forkæle den med en nærende og plejende maske, som udvælges med udgangspunkt i din huds behov. Masken kan være velegnet til akneplaget hud, til moden hud, eller til hud med tendens til tørhed eller overproduktion af talg. Når masken er renset af, vil du modtage en afslappende og velgørende ansigts massage med aromatiske olier – det er ren wellness! Ansigtsmassagen giver dig gløden og elasticiteten tilbage, og gør din hud glat og smidig.