Få den bedste massage i Slagelse

26 April 2021 Astrid Pedersen

Er du dagligt træt og uoplagt på grund af smerter og stivhed i din krop? Så trænger du sikkert til en grundig massage. Med massage kan du få løsnet op for diverse spændinger og samtidig stimulere kroppen til at skille sig af med de mange affalds stoffer som hober sig op – det hele til gavn for dit system som helhed og dit daglige energi niveau i særdeleshed.

Hvor kan jeg få en god massage i Slagelse?

Er du bosat i den sydlige del af Vestsjælland kan du med fordel finde din massør i Slagelse. Hos Akupunktur & Massage Klinikken finder du nemlig de dygtige og erfarne massører Christopher Mingo og Johnni Latkovic Kjær som har deres specialer inden for fysioterapi, fysiurgisk massage, triggerpunkt behandling, akupunktur og osteopati.

Du er i gode og sikre hænder hos Akupunktur & Massage Klinikken – og så kan du vælge imellem et bredt udsnit af behandlinger.

Hvem er Akupunktur & Massage Klinikken?

Akupunktur & Massage Klinikken er en klinik med speciale inden for akupunktur, massage, fysioterapi og osteopati. Automekaniker har sin fysiske beliggenhed centralt i Slagelse, nærmere betegnet i Priorgade.

I den hyggelige klinik kan du modtage en god fysiurgisk massage, fysioterapeutisk behandling øreakupunktur, traditionel kinesisk akupunktur, medicins akupunktur, NADA behandling, cupping og cupping massage samt zoneterapi og Gua Sha behandling.

Du kan, med andre ord, få tilrettelagt et behandlings forløb som imødekommer alle dine specifikke problemer og dårligdomme. De dygtige behandlere hos Akupunktur & Massage Klinikken står klar til at undersøge og behandle dig efter alle kunstens regler – og selvfølgelig på baggrund af mange års erfaring med der af følgende ekspertise.

Uanset om du har brug for en massage, en omgang zoneterapi, eller måske en kombination af flere behandlinger kan du altid få tilbud om en individuelt tilpasset behandling hos Akupunktur & Massage Klinikken. Klik ind på am-klinikken.dk og book tid til din første konsultation.