Få de smukkeste gulve med en gulvafslibning i Haslev

11 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Er dit gamle trægulv gået hen og blevet så grimt og snusket i overfladen at du overvejer at brække det op og skifte det ud? Så bør du tøve en kende. Dit gulv trænger nemlig sandsynligvis blot til en god gulvservice.

Hvad indebærer gulvservice?

Gulvservice er en fælles betegnelse for alt hvad der har at gøre med istandsættelse af trægulve. De fleste gulvfirmaer i Danmark kan udføre såvel gulvafslibning som gulvafhøvling, og selvfølgelig give gulvet en flot finish med den rette efterbehandling.

En gulvafhøvling er en temmelig voldsom procedure som kun bør tages i anvendelse hvis gulvet er meget beskadiget. Det kan for eksempel være at der er dybe hakker eller revner i gulvet, eller at træværket er svulmet op efter en vandskade.

I så tilfælde kan der være opstået buler og deciderede niveau forskelle i gulvet. Og så må der en gulvafhøvling på banen.

gulvafslibning haslev

Ved en gulvafhøvling skrælles op til fem millimeter af gulvet ved hjælp af en maskine forsynet med en valse påmonteret skarpe knivskær. Det er meget vigtigt at du overlader denne procedure til en professionel gulvmand – for ellers kan du faktisk risikere at forvolde endnu større skade på gulvet.

En gulvafslibning er en anderledes skånsom procedure som betjener sig af sandpapir monteret på en roterende slibe rondel. Afslibning af gulve egner sig især til gulve som egentlig ikke fejler noget, men som med årene har mistet deres glans og er blevet flossede i overfladen.

Du kan gøre kål på alle pletter, skjolder og misfarvninger med en gulvafslibning, lige som diverse småskrammer og overfladiske ridser forsvinder ved denne procedure. Og med en lækker efterbehandling – for eksempel med olie, sæbe eller lak – bliver dit gulv smukt og skinnende som var det ganske nylagt.

Du kan altid få et skarpt tilbud på gulvafslibning eller gulvafhøvling i Haslev hos Harpixgulv – læs mere på Harpixgulv.dk.