Få bygget en flot ny træterrasse

05 April 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Noget af det hyggeligste en dansker ved er at sidde på en træterrasse, sammen med gode venner og familie og der er tændt op i grillen. Derfor er noget at de første mange gør når de har købt et nyt hus, at få bygget en terrasse, hvis der ikke allerede er en.

Det kan imidlertid godt betale sig at vente til i har boet mindst et år i huset, da i dermed lære mere om hvordan lyset falder og hvor vinden kommer. Det er lidt øv at få bygget en terrasse, lige der hvor det blæser mest eller hvor solen går ned kl. 17 og man kommer hjem fra arbejde. Du kan med fordel få råd og vejledning af en tømrer. Det kunne f.eks. være en tømrer i Frederikshavn. Det kan også være, at du finder ud af at din træterrasse slet ikke skal ligge der, hvor du først troede, da jeres ynglingssted ligger et helt andet sted i haven.

tømrer

Fordelene ved en overdækket terrasse

Skal du have bygget en træterrasse, bør du overveje om noget eller hele terrassen skal være overdækket. Der er mange fordele ved at have en overdækket terrasse. Især i Danmark, hvor vejret ikke altid er fantastisk. Du har mulighed for at sidde ude i læ om foråret og efteråret, hvor det er lidt småkoldt. Om foråret kribler det i os alle med at komme ud, så snart de første solstråler kommer. Det kan man nemmere gøre med en overdækket terrasse. 

Det er muligt at sidde ude og grille, selvom det små regner og selvom man vælger at sidde inde, kan man stadig havde gang i grillen. Det giver også mulighed for tørre ens tøj ude, selvom det regner. Er man så heldig at man har en varm sommer med varme nætter, giver det også mulighed for at sove ude.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/