Excel kurser – for den optimale anvendelse af regneark

04 januar 2019 Astrid Pedersen
Excel kurser - for den optimale anvendelse af regneark

Alle, som arbejder inden for finans eller forretning, har på et tidspunkt stiftet kendskab med Microsoft Excel eller en lignende regnearks applikation. Microsoft Excel er, med afstand, det mest avancerede program i hele Microsoft Office pakken, og har uendelige anvendelses muligheder, når det handler om data manipulation, sortering og filtrering.

Arbejder du med større data mængder (for eksempel i forbindelse med udarbejdelse af statistikker, økonomiske forecasts mv.) har du brug for et program som kan hjælpe dig med at omsætte de store mængder af data til let fordøjelige og læsbare visuelle repræsentationer, som for eksempel overskuelige grafer.

Et program som Microsoft Excel er helt uovertruffent til netop denne type opgaver – og derfor er det en rigtig god idé at benytte sig af alle muligheder for at få dybere indsigt i applikationens mange muligheder.

Skarpe Microsoft Excel kurser til medarbejdere på alle niveauer og i alle funktioner

Uanset om du sidder som researcher i virksomhedens Business Intelligence afdeling, eller om du er medarbejder i finance gruppen, har du brug for et effektivt redskab til at understøtte dine work flows. Derfor tilbyder den danske kursus udbyder 4D en mangfoldighed af forskellige kurser, som henvender sig til alle typer medarbejdere – uanset niveau, funktion og ambition.

For nybegynderen ud i Microsoft Excel tilbydes kurset Excel Grundlæggende, på hvilket kursisten lærer at oprette sit regneark samt anvende de mest almindelige funktioner (for eksempel Søg Og Erstat, håndtering af rækker og kolonner, og udvidede kopierings muligheder). Og for de mere avancerede brugere kan mere specifikke og målrettede kurser vælges, eksempelvis Excel VBA Programmering, Excel Og Kuber, Dynamiske Diagrammer i Excel, Business Intelligence (BI) med Excel PowerPivot eller Excel Data Analyst.

Kursus virksomheden 4D har altid været eksponent for de gode og solide kurser – og med kurser i Excel fra 4D kan du være sikker på at være 100% rustet til at anvende Microsoft Excel i dit daglige arbejde.