Et privat lån kan blive løsningen på dine kvaler

17 October 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Et udtryk lyder, at penge er roden til alt ondt, men det er faktisk en forkortet udgave af det udtryk, for det skal faktisk lyde: Kærligheden til penge er roden til alt ondt.

For penge i sig selv er med til at få verden til at løbe rundt, og det er jo en forlængelse af vores byttersamfund, om det er med goder eller tjenester, hvor vi så her har sat nogle værdier for, hvad tingene skal koste, og så handler vi med penge.

Og det er kun tilliden til pengene, som gør, vi kan forhandle med dem; så faktisk er penge et bevis på, at vi stoler på hinanden i samfundet.

Penge skulle angiveligt ikke bringe lykke, men fraværet af penge, når man skal bruge dem, er næsten endnu værre.

Nu lever vi heldigvis i et samfund, hvor mange ting er betalt over skatten, men mange personliger goder skal man selv betale for, og her kan man få brug for et lån til at betale disse goder.

Et privat lån kan (næsten) gøre dig lykkelig

For der kan være ting, som man bare har brug for akut såsom indskud til en ny lejlighed eller andet, eller man skal betale for noget til ens børn, som de har brug for, hvor man ikke har tid til at spare op til det, inden behovet opstår.

Andre gange er det måske “bare” ting, der er med til at forsøde tilværelsen, som man har brug for, om det er en bil, der gør hverdagen lettere at komme igennem, eller man skal på en ferie, som man kan lade batterierne op, så man er mere klar på at overkomme den normale hverdag igen.

Den slags skal man ikke se på som noget luksus, for nogle gange har man så akut brug for det for at kunne have et godt liv, at man er nødt til at låne pengene til det.