Er strømmen gået? Sådan får du hjælp

30 August 2021 Steffen Hansen

editorial

De fleste kender det, man står lige i og er godt i gang med madlavningen og så går strømmen. Man skynder sig ud til sit relæ, men opdager at det ikke er en sikring der er gået. Hvad gør man så? I sådan et tilfælde kan der være flere forskellige årsager til at strømmen er gået. Det kan være en boks ude på vejen, eller en strømafbrydelse i en hel bydel. Det kan være svært at sige, hvis man ikke ved noget om det, men hvordan får man så hjælpe? Læs mere i denne artikel.

Lad være med at rode med det selv

Elinstallationer kan potentielt være livsfarlige, hvis man ikke ved hvad man har med at gøre. Man bør derfor aldrig selv begive sig ud i at pille ved dem, medmindre man har erfaring på området og ved hvad man gør. Det bedste du kan gøre er at tilkalde en elektriker, som kan finde og løse problemet. De har stor erfaring med at fejlfinde, og hvis ikke det er en ekstern strømafbrydelse, så kan de også løse problemet for dig.

Sådan finder du en elektriker

Der er flere forskellige måder til at finde en elektriker. Du kan enten spørge folk i dit netværk, om de kender eller kan anbefale en elektriker, eller du kan søge efter en på internettet, enten via Google eller i en Facebook gruppe. Er du bosat i Virum, så kan du f.eks. gå ind på Googles hjemmeside og taste elektriker i Virum, eller elektriker nær mig, og så vil du få vist en liste med elektrikere i dit område.

Ring til flere elektrikere

Du skal ikke bare tage den første og bedste elektriker du kan finde, men i stedet sørge for at indhente flere forskellige tilbud, så du har noget at vælge imellem. Du kan herefter vælge ud fra pris eller lokation.