Er der optaget bag den dør?

24 May 2022 Anders Lundtang Hansen

Hvis man arbejder et sted, hvor man tit holder møder i mødelokaler, så er der nok mange, der har oplevet det med, at folk lige kigger ind ved et uheld, fordi de troede, der var ledigt.

Det kan skabe et irriterende ophold i mødet, da alle lige kigger på den eller dem, der stikker hovedet ind, man skal høre på en eventuel undskyldning, og så skal man rette fokus tilbage til mødet.

En løsning er for mange, at man har mødelokaler, der er lavet af glas, hvor dele af det kan være materet, så andre kan se, om der er nogle derinde eller ej.

Desværre er det bare ikke alle, der er lige så gode til at se den slags ordentligt, inden de går ind, hvorfor de alligevel ender med at vælge at gå ind, selvom det ikke var dette sted, de skulle være, eller de troede, der var ledigt.

Det kan ske for den bedste, at man er gået forkert, men man kan noget for, at man kan vise, om der er optaget eller ej.

døre

Der er skam nogle på den anden side af den dør

Den mest kendte ting er nok den lille sliske, man kan skyde frem og tilbage, så man med rød og grøn eller et ord kan vise, om der er optaget eller ej.

Bare den slags er markant nok, så bliver man god til lige at tjekke, om der rent faktisk er optaget eller ej.

Man kan desuden lave et endnu større system, så man ikke behøver gå hen til døren for at se, om der er optaget eller ej, da man kan have et bookingsystem, som man kan se på ens elektroniske enhed, eller man kan tjekke det i en forhal, hvor der er ledigt.

Så kan man eventuelt skrive sig op til at have det lokale senere.