En maler i Søborg kan lægge sine penge i en god strategi

23 February 2021 Anders Lundtang Hansen

En strategi kan jo betyde så meget for en maler i Søborg, og måske er man heller ikke den i firmaet, der har autoriteten til at tage de beslutninger, men man kan jo komme med ens inputs, hvis man har udmærket sig og gjort sig fortjent til det.

Dette kan være i kraft af anciennitet, eller fordi man på kort tid har gjort sig positivt bemærket og bevist, at man gerne vil gøre det bedste for firmaet og altid yder den ypperste indsats, så ledelsen og/eller chefen ikke er i tvivl om, at man virkelig arbejder for sagen her.

En strategi kan være den med, hvor man lægger kortere eller længere planer for, hvor firmaet skal bevæge sig i retning af.

Dette bør man jo gøre, om det så går godt eller skidt i firmaet; for hvis det går skidt, skal man have rettet skuden op. Og hvis det går godt, kan man investere overskuddet til gavn for medarbejderne eller via ekspansion.

Gode penge skal ikke bare være en hvilepude – de bør komme samfundet til gode.

Således kan man måske få et tip om en god investering.

Tør denne maler i Søborg gå videre med et tip?

Man kan være blevet kendt i lokalmiljøet som ansigtet udadtil for forretningen, fordi man både er pæn nok til at være det, men også fordi man er imødekommende, har gode talegaver og er præsentabel generelt.

På den måde opsøger nogle investorer måske en med idéer til at investere i aktier, en opfindelse eller et andet forretningseventyr, som man får at vide, at man kan forelægge for chefen, der ikke er lige så tilgængelig.

Her skal man så tro på egne evner og lige vende de her forslag med sig selv og andre, der har erfaring på de områder, for man kan falde med et brag, hvis man foreslår noget til chefen og de andre ledere, hvor de så tror fuldt og fast på dig, og så bliver det et flop i sidste ende.

Det kan måske koste dig din ansættelse alligevel.