En headhunter hjælper dig trygt i mål med rekruttering og ansættelse

Når du uddelegerer rekrutterings- og ansættelsesprocessen til en professionel headhunter, sparer du både tid og penge. Og du er sikret, at headhunteren er 100% dedikeret til opgaven med at finde den optimale kandidat til stillingen. Det er trods alt hans kerneydelse – og mens han er beskæftiget med dén, kan du fokusere på din!

Hvad kan headhunteren tilbyde mig, når jeg søger en leder til min virksomhed?

Skal der indsættes en ny top leder i din virksomhed, vil en headhunter typisk indgå i et samarbejde med dig omkring rekrutteringsprocessen. Dette samarbejde skal baseres på sparring og samtale, således at headhunteren får en forståelse af din virksomheds forretningsstrategi og målsætning. På baggrund heraf vil headhunteren være rustet til at udvælge den absolut mest optimale kandidat til netop denne stilling.

Find en headhunter, du kan have tillid til

Tillid er meget vigtigt i forholdet mellem arbejdsgiver og headhunter. For det første skal du kunne regne med, at din headhunter ikke – hverken bevidst eller uforvarende – kommer til at afsløre ting om dig eller din virksomhed, som helst ikke skulle komme for en dag. For det andet er det vigtigt, at headhunteren i arbejdet med de meget attraktive kandidater udviser en meget høj grad af diskretion. Disse kandidater er ofte allerede ansat i stillinger, som svarer til deres kvalifikationsniveau, og derfor kan et enkelt fejltrin ødelægge headhuntingen.

Samtidig er det væsentligt for den potentielle kandidats motivation, at headhunteren fra begyndelsen sørger for at tale stillingen og virksomheden op på den rigtige måde, således at det sikres, at den potentielle nye medarbejder har de rette motiver for at forlade sin nuværende stilling og indtræde i en ny. En dygtig headhunter ved, hvilke områder, der skal lægges vægt på hvornår i rekrutteringsforløbet, således at kandidaten ikke falder fra midt i det hele.

For mere information om headhunting, se dedikation.dk