En erhvervsadvokat kan løse mange opgaver

12 December 2019 Silje Hansen

editorial

Som privatperson skal du typisk have brug for en advokat, hvis du har en sag med en arbejdsgiver eller ved en skilsmisse. Det kan også være i forbindelse med et boligkøb eller andet, hvor det er vigtigt at en juridisk ekspert gennemgår det papirarbejde, der er blevet udarbejdet. Når det kommer til virksomheder, er det mere normalt at have en advokat tilknyttet virksomheden.

Her er det vigtigt at vælge en advokat der har en bred viden og ekspertise, da der kan komme mange forskellige opgaver og udfordringer, som en erhvervsadvokat skal kunne hjælpe med. Her er det en fordel at vælge et større og anerkendt advokathus, som typisk giver dig muligheden for at finde den mest kompetente advokat til de forskellige opgaver. Dermed er du sikker på at få den bedste sparring og hjælp til forskellige opgaver og udfordringer. Det er blandt andet en fordel at få en advokat til at gennemgå de kontrakter der er indgået i selskabet. Det kan være en fordel i forhold til ejerforhold og anparter i selskabet. Det er også vigtigt at der bliver udarbejdet en korrekt samarbejdsaftale og ansættelseskontrakt med dine medarbejdere. Det kan i værste tilfælde koste mange penge, hvis en fagforening vælger at køre en sag mod selskabet. 

Vælg et anerkendt advokathus med flere erhvervsadvokater

Når det kommer til at skulle vælge en advokat eller et advokathus anbefaler vi at du overvejer et større advokathus. Det kan måske koste en smule mere, men du har som kunde mulighed for at forvente mere af din advokat. Du er som regel også omringet med ekspertise og rådgivning fra flere advokater, så du er sikker på at du står bedst mulig stillet i forskellige sager og opgaver. Her er der oftest flere om buddet, hvorfor du bør overveje at vælge et advokathus, der er lokalt placeret i forhold til din virksomhed