En dygtig boligadvokat i København

Der findes flere forskellige situationer, hvor det kan være en rigtig god ide at rådføre sig med en dygtig boligadvokat. Det kan eksempelvis være, at man er i gang med at sælge sin lejlighed eller sit hus. Et salg af fast ejendom kan for mange være en ret indviklet affære, og der vil som regel  opstå forskellige spørgsmål og tvivlssager undervejs i forløbet, hvor en boligadvokat kan være yderst behjælpelig. En boligadvokat kan blandt andet hjælpe med at gennemgå de mange dokumenter, der indgår i en salgsaftale, og kan sikre at alt juridisk set er som det skal være, samt ordne alt det nødvendige papirarbejde, som for privatpersoner kan være lidt af en jungle.

Er man igang med at købe en bolig er det også en rigtig god ide at rådføre sig med en boligadvokat. Ligesom med salg af fast ejendom, vil en boligadvokat ved køb kunne sørge for, at alle papirer er i orden og juridisk godkendte. Man kan få sin boligadvokat til at gennemgå købsaftalen inden købet, hvorefter man kan tage en snak om indholdet og derved sikre sig, at alt er som det skal være. Det kan være en stor fordel at gøre dette, da mange købere ikke har samme øje, som en advokat for de små detaljer, der kan blive et problem senere i forløbet. En advokat vil også være meget hurtigere, end køber som privatperson, til at gennemgå alle dokumenter, da de har stor erfaring med netop dette arbejde. 

Ved at søge rådgivning hos en dygtig boligadvokat undgår man således, både som køber og som sælger af fast ejendom, at ende med en helt urimelig kontrakt, eller med et ugyldigt køb eller salg. Desuden vil advokaten kunne hjælpe dig med korrespondancen med sælger eller mægler, så det bliver så nemt som muligt for dig. En boligadvokat må desuden ikke have samarbejdsaftaler med banker, mæglere og deslige, og du kan derfor være helt sikker på, at arbejdet udføres i netop din bedste interesse og ingen andres. 

Skal du til at sælge eller købe fast ejendom i København, og leder du derfor efter en dygtig boligadvokat i København eller omegn, så er advokatfirmaet JAAS et rigtig godt bud. Her finder du talentfulde certificerede boligadvokater, som kan hjælpe dig med at varetage dine interesser. Som en ekstra service tilbyder de gratis boligrådgivning, hvilket vil sige, at du kun skal betale hvis handlen ender med at gå i hus.