Dette kan være betryggende at vide om et misbrugscenter

30 May 2022 Silje Hansen

editorial

Står du til at skulle indlogeres på et misbrugscenter – eller har du måske en pårørende som skal? Så kan der være god grund til at læse med her. For det kan forhåbentlig også give dig mere ro på, før du eller din pårørende starter. 

Ting du skal vide om misbrugscentre

Det er et stort skridt at tage for mange 

En første ting du skal vide omkring misbrugscentre er, at det kan være et stort skridt at tage for mange mennesker. Det kan være grænseoverskridende, da du lige pludselige også kommer til at blive konfronteret med dit misbrug på en anden måde, end du nok er vant til. 

Når alt dette er sagt, så kan et ophold på et misbrugscenter være utrolig givende. Det giver dig muligheden for at kunne starte på ny og få bugt med dit misbrug. Læs også gerne mere her: https://behandlingscenter-stien.dk.

Misbrugscenter

Der kan være mulighed for at pårørende kommer med til samtaler 

En anden ting du skal vide omkring misbrugscentre er, at der kan være mulighed for, at pårørende kommer med til samtaler.  Og det kan bestemt være værd at takke ja til. For pårørende bliver i høj grad også påvirket af at være tæt på en, der har et misbrug. 

Der findes centre, der er placeret i rolige omgivelser 

En tredje ting du skal vide om misbrugscentre er, at der findes centre, der er placeret i rolige og naturrige omgivelser. Og det kan også være betryggende at vide, da det også kan give ekstra plads til, at du kan komme i bedring. Det er f.eks. en mulighed hos https://behandlingscenter-stien.dk.

Der er dygtigt personale tilknyttet 

En sidste ting du også skal vide omkring misbrugscentre er, at der er dygtigt personale tilknyttet. Sådan er det i hvert fald oftest – det gælder både sundhedspersonale, personaler du kan have støttende samtaler med m.m. Og du bør altid gå efter et sted, hvor personalet er ekstra dygtigt.