Derfor skal du købe håndkøbsmedicin på dit lokale apotek

31 maj 2021 Cecilie Mortensen

Der kan være mange årsager til, at du står og skal have fat i håndkøbsmedicin. Det kan være, at du har brug for smertestillende til at dulme en hovedpine, tandpine eller andre smerter du har i kroppen. Det kan selvfølgelig også være, at skal have fingrene i hostesaft, cremer som er lokalbedøvende eller måske medicin til dig, som døjer med allergi. 

Uanset hvilken type håndkøbsmedicin du skal have fat i, så er der altid ekstra god grund til, at du tager forbi dit lokale apotek. Det prøver vi også at uddybe herunder. 

Hvad taler for at købe håndkøbsmedicin på apoteket? 

Få professionel rådgivning omkring køb af medicin 

Når du tager forbi dit lokale apotek, så bliver du mødt af personale, som har særlige uddannelser bag sig og ikke mindst viden omkring medicin. Du kan derfor få ekstra god rådgivning, uanset hvad du ønsker at få fingrene i. Du kan derfor også med fordel vende din problemstilling med dem, når du træder ind på apoteket, da de relativt hurtigt kan spore sig ind på, hvilken medicin, som kan hjælpe dig bedst. 

Få adgang til et bredere udvalg af håndkøbsmedicin

Noget andet som taler for at købe håndkøbsmedicin på apoteket er, at de har et væsentligt bredere udvalg af håndkøbsmedicin, end hvis du køber det i dit lokale supermarked eller kiosk. Chancerne er derfor også ekstra store for, at du finder lige præcis det, som kan hjælpe dig. 

Få din medicin med hjem med det samme

Ved at tage på dit lokale apotek, så får du selvfølgelig også din medicin med hjem med det samme. Det er derfor også relativt nemt at få medicin, som kan lindre de smerter, du oplever her og nu. 

Et af de apoteker du kan besøge, hvis du bor i Aabenraa eller omegn, finder du her: https://aabenraa-svane.apotekeren.dk/.