Derfor skal du få en freelance tekstforfatter til at skrive dine tekster

19 April 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Der er en række forskellige grunde til, at det er en god ide, at du får en freelance tekstforfatter til at hjælpe dig med at skrive dine tekster. Vi kommer ind på en række af grundene her. Vi er blevet inspireret til artiklen af firmaet Wordpens.com, der lever af at skrive tekster for andre og derfor har en række forskellige freelance tekstforfattere tilknyttet. Læs mere på https://wordpens.com/tekstforfattere/ 

Større fleksibilitet 

Den vigtigste grund til, at du bør bruge en freelance tekstforfatter er, at du opnår en langt højere grad af fleksibilitet på den måde. Når du ikke behøver at ansætte nogen i din virksomhed, er du ikke afhængig af, at der er arbejde til dem hele tiden for, at det giver mening at have dem. Ved at bruge en freelance tekstforfatter kan du få løst opgaverne, når de er der. Og behøver så derefter ikke at tænke mere over, hvad vedkommende foretager sig. 

Mulighed for at vælge tekstforfatter til den enkelte opgave

Når du bruger freelance tekstforfattere, vil du ikke være bundet til en tekstforfatter med et specielt kompetencesæt. Hvis du har ansat en tekstforfatter, der er god til at skrive produkttekster, men du så beslutter dig for at få en blog, skal du enten bruge tid på at vente på, at vedkommende har lært at skrive gode blogtekster, eller du skal til at finde en ny tekstforfatter.

Når du bruger freelance tekstforfattere, kan du bruge en til produktteksterne, når det er dem, du skal have skrevet, og en til blogteksterne, når det er dem, du skal have skrevet. 

Få skrevet tekster på flere sprog

Mange tekstbureauer som for eksempel Wordpens.com har tekstforfattere tilknyttet, der kan skrive på forskellige sprog. Det kan for eksempel være dansk, svensk, norsk og engelsk. Dermed kan du få skrevet tekster på flere sprog på en gang, hvis du har brug for det. Uden at skulle ansætte flersprogede tekstforfattere i din virksomhed.