Den bedste forberedelse til Office 365-kurser

24 March 2019 Anders Lundtang Hansen
Den bedste forberedelse til Office 365-kurser

Der er mange forskellige steder, man kan komme på kursus i Office-pakken 365, der er en af de nyeste fra Microsoft, som også i nyere tid har programmer, der inddrager brugerne i endnu højere grad og implementerer, at flere mennesker kan arbejde sammen samtidigt om en opgave.

Det betyder blandt andet, at man ikke hele tiden skal gemme noget, sende det videre til noget, redigere det og sende retur og så opdage, man sendte en gammel version og kan starte forfra.

Derfor er der god grund til at få den bedste indføring i Office 365, så man lærer at udnytte mulighederne fuldt ud med programmet.

Måske kan det medføre en lille nedgangsperiode for et givet firma, der sender sine medarbejdere – eller udvalgte af slagsen – på kursus i 365, men tro os, når vi siger, at det vil komme tifold igen på fronten med effektivitet og således vil afspejle sig på bundlinjen.

Der er dog flere ting, man selv kan gøre for at forberede sig til et kursus i Office 365.

Men som det første vil vi lige sige, at skal du have et grundigt Office 365 kursus, så skal du benytte dig af 4D.dk, der har godt AV-udstyr, så alle kan være med; loungeområder og ikke mindst gode undervisere.

Forud kan du selvfølgelig gøre dig klart, hvor længe kurset varer, så du kan afstemme det med den tid, der ofte bliver taget fra dit almindelige arbejde.

Det kan sagtens tænkes, at nogle opgaver skal sættes i bero eller udliciteres til andre i samme åndedrag.

Desuden kan du jo prøve kræfter med Office 365 hjemmefra, hvis du eller din arbejdsplads allerede har det, så du kan lære det grundlæggende ved det.

Men husk altid at følge underviserens vejledning til, hvordan man griber det an og benytter programmerne i Office 365 bedst muligt. De ved altid bedst.