Brug din gasflaske inde som ude

28 March 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Gas og dertilhørende gasflasker har utrolig mange anvendelsesmuligheder ud over det klassiske lille primusapparat, man ser mange amatørcampister have med på ferie, så de kan få sig en kop kaffe.

Du kan have et gaskomfur, hvilke mange sværger til når først de har prøvet det. Det er nemmere at lave mad på, da det er nemmere at justere varmen og når det er slukket er komfuret ikke varmt, som med et traditionelt komfur. En gasflaske gør det desuden nemt at have et udendørs køkken, hvor man nemt kan stå og kokkerer i det gode sommervejr, frem for at stå inde i køkkenet. Du kan se flere typer af gas på www.primagaz.dk. En ovn der køre på gas er også populært flere steder som en ekstra ovn. Især i gamle sommer og kolonihaver, hvor det ikke er tilladt at have en brændeovn.

gasflasker

Gassens mange anvendelser udenfor

Der er rigtig mange steder hvor man udenfor med fordel kan benytte sig af gas. Det gør det blandt andet nemt at få fjernet ukrudt på en miljøvenlig måde, da man brænder det af mellem fliserne eller blandt sten, frem for at benytte sig af kemikalier. Hvis og såfremt håndkraft ikke virker.

Mange er gået over til at have en gasgrill frem for at benytte sig af kul. Det er ikke alene lettere, du undgår også at skulle bruge tid på at kæmpe med kullene og det sviner langt mindre. Det er blot at tænde, så er du klar.

Når din gasflaske er tom og skal skiftes har du flere muligheder. Du kan få det gjort i en butik, der sælger gas. Du tager blot den tomme gasflaske med og så får du den byttet med en ny. Du kan også vælge at få gjort det over nettet. Her kommer der nogle og tager den tomme med og stiller en ny fuld.