Bliv mere kreativ på hjemmekontoret med de rette farver på væggene

26 October 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Når du sidder på dit hjemmekontor, er det selvfølgelig vigtigt, at det inspirerer dig til at få en masse ideer til dit arbejde. På den måde kan du nemmere udfolde dig og skabe resultater. Har du svært ved det nu, kan det være, at du skal overveje at få malet dine vægge. Det kan være med til at inspirere dig og skabe et mere kreativt miljø på dit hjemmekontor. 

Selvom du måske ikke tænker over det, er farven på væggen med til at påvirke, hvordan dit humør og din sindsstemning er. Det er derfor ikke lige meget, hvilken farve du vælger til kontoret. Hvis du gerne vil skabe rolige omgivelser, der for eksempel inspirerer dig til at skrive, kan det være en god ide, at du bruger beige, lysegrå eller pastelfarver på væggene. 

Udtrykker du dig derimod mere energifyldt, når du er kreativ, kan du for eksempel vælge klare gule eller røde farver. Du kan også vælge vægge med farver i flere nuancer. 

Lad professionelle male dit hjemmekontor

Føler du ikke, at du har tid til at male kontoret selv, eller vil du gerne være sikker på, at du får et flot resultat, kan du få professionelle til at male kontoret for dig. 

Vil du for eksempel have en maler Haslev til at stå for opgaven, kan du se nærmere på malerkanonen.dk. Med deres store erfaring kan de hurtigt få ordnet kontoret. Det vil derfor ikke være mange dage, hvor du ikke kan have adgang til det. Se mere her

Når du skal have malet dit hjemmekontor, skal du huske, at du skal flytte alle dine møbler ud ad rummet. Derefter skal du vaske væggene, så der ikke er snavs på dem. Så er rummet faktisk klart til maling. Det er altså noget, som du som regel vil kunne ordne på en aften eller eftermiddag.