Bliv din egen brygmester med brygudstyr fra Albryg

26 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Leder du efter en ny hobby – og må den gerne være billig og nem at have med at gøre? Så skulle du overveje ølbrygning. Ølbrygning som hobby kræver ikke det helt store hverken når det handler om økonomi, uddannelse, tid eller anstrengelser.

Når du bygger et hjemmebryggeri i din egen bolig kan du selv fremstille velsmagende øl – på kort tid og uden de store anstrengelser. Brygudstyr til begyndere fylder ikke det helt store i dit køkken eller i dit hobbyrum. Og så koster det ikke spidsen af en jetjager at komme sikkert ud over rampen med din nye hobby.

Hvor skal jeg købe mit udstyr til ølbrygning?

Som nævnt kan det godt lade sig gøre at anskaffe udstyr til brygning af øl hjemme i privaten uden at det kommer til at koste dig det helt store. Du kan nemlig vælge at investere i et begynder sæt til ølbrygning hos den danske brygudstyr forhandler Albryg.

Hos Albryg finder du et aldeles udmærket begynder sæt bestående af en brygspand og en gærspand, hver især forsynet med taphane og gærrør. Med til begynder sættet hører brygske, målebæger, kapselpåsætter og 100 kapsler samt selvfølgelig diverse udstyr og materialer til rengøring af de forskellige dele.

Et begyndersæt til ølbrygning fra Albryg anvendes bedst med en såkaldt All Grain Kit eller Beer Kit som indeholder alle de nødvendige ingredienser til brygning af de forskellige øltyper så som for eksempel IPA, Bock, Weissbier, Stout og pilsner.

Med et begynder sæt til ølbrygning samt et All Grain Kit fra Albryg er du godt rustet til at brygge dine egne øl hjemme i privaten. Og skulle du få lyst til at opgradere kan du vælge at investere i et af de mere avancerede semi professionelle bryganlæg fra Grainfather, Brew Monk, Braumeister eller Brewster Beacon som du kan finde i den online shop på albryg.dk