Benyt dig af maling af terrazzogulv

14 October 2021 admin

editorial

Det velkendte gulv fra frikvarteret

i har alle sammen på et eller andet tidspunkt været i SFO som barn. Måske nogle mere end andre, måske nogle var så heldige, at de ikke engang var i SFO før på prøvegangen med 0. klasse, fordi at deres forældre altid var hjemme til at hente dem?

Uanset hvad, så har man på en eller anden måde prøve at være på institution efter skole. Og der er ingen tvivl om at alle kan huske kontaktbogen, morgenbollen, eller når man skulle lege “Alle mine kyllinger”. Men hvem husker også granitgulvet, som man legede på? Der var nemlig noget utrolig smart gulv, hvor man hverken kunne se skidt eller møg. 

En genial måde – hvis du spørger mig – at anlægge gulv på i SFO’en, da det resulterer i forskellige former for hjælp til selvhjælp, når det kommer til rengøring. For hold op, hvor skidtet camouflerer sig i et granitgulv! Og måske bemærkede du det ligesom mig, og tænker at lige præcis det gulv, skal du også have i din salon eller butik? Så er det altså et terrazzogulv, du skal have.

Maling af terrazzogulv

Valg af gulv og gulvets levetid

Du kan læse mere om terrazzogulve lige her: https://emaljering-af-badekar.dk/maling-af-terrazzogulv/

Det er nemlig en verden for sig af forskellige mønstre, men det er bestemt også muligt at tage noget enkelt.

Men selvom du kan læse dig frem til meget, hvad angår terrazzogulve, er det altså også vigtigt at pointere hvor vigtigt det er at vælge et gulv, der kan vedligeholdes. De kan nemlig blive slidte at se på, og her er det vigtigt at pointere de forskellige former for malingsteknikker, der knytter sig til gulvet.

Hvis du kender en professionel, kan gulvet nemlig let og enkelt males, og på den måde fornyes automatisk. Der skal dog bruges noget specielt maling, så her er det godt at kende en professionel.