Alternative massører har også sexlegetøj liggende

02 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du er helt uskyldig, så vil du måske undre dig over, at visse typer af massører bruger sexlegetøj, for det er vel ikke en del af deres ydelser, når man betaler for en massage?

Med “alternative” mener vi sådan set heller ikke de massører, der benytter sig af mere outrerede måder at foretage massage på, der kan gå udover det, som vi i den vestlige verden forbinder med massage, der nærmer sig mere noget, der er på kanten til fysioterapi.

De fleste læger vil nok hellere sende en til fysioterapeut eller en massør om muligt, end de nogensinde kunne finde på at sende patienterne til de massører, vi har i tankerne, selvom der da formentlig nok skal eksistere et tilfælde af den slags derude.

Det er nemlig ikke alle massører, der skilter med, at de er massører, og det er fordi, at de faktisk er prostituerede ofte fra asiatiske lande, der går under dække af at udføre massager, eller de starter med en massage, og så udvikler det sig.

Derfor kalder man det også en massage med en “happy ending”, hvilket vil sige en udløsning.

Nogle af disse alternative massører bruger også sexlegetøj i deres arbejde, da de i større eller mindre omfang egentlig har en klinik, hvor sexkunder dukker op for at få tilfredsstillelse.

Man kan godt finde reklamer for dem i det virkelige liv, men så er det altid med fokus på massage – og intet andet.

Men ofte skal man dog ind på hjemmesider og fora for at finde ud af, hvor den slags ting foregår henne, eller man kan finde det bagerst i en avis nogle gange, og ellers er det måske med at forhøre sig rundt via mund til mund-metoden, om nogle mennesker kender til sådan et sted med alternative massører.

Husk dog at bede dem om at vaske deres sexlegetøj før brug med dig.