Undgå indbrud med overvågningsløsninger i højeste kvalitet

05 November 2019 Sara Mortensen
image

editorial

Danmark er et dejligt lille land, og de fleste vil nok sige, at de føler sig trygge og tilpas. Dog har man kunnet observere en meget trist stigning i antallet af indbrud – ja, faktisk har Danmark den ubestridte førsteplads i Skandinavien. 

Du kan heldigvis selv gøre en del for at sikre din virksomhed eller dit hjem. Med overvågningskameraer kommer du rigtig langt, og i dag findes der et stort udvalg af overvågningsløsninger på markedet. Leder du efter et overvågningskamera, så kan du med fordel tjekke det brede sortiment hos DKKamera ud.

Undersøgelser og interviews viser, hvordan mange aktive eller tidligere aktive indbrudstyve fortæller, at særligt overvågningskameraer har en stor effekt, når de udvælger de huse eller virksomheder, de begår indbrud i. Desuden nævnes nabohjælpsordninger også, men førstnævnte er den største afskrækker.

Nogle virksomhedsejere vælger også at opsætte overvågning med henblik på overvågning af personalet, såfrem der har været problemer på arbejdspladsen – eksempelvis værksteder der oplever, at dyre komponenter og værktøjer forsvinder. Det kan også være, at ejeren har interesse i at be,- eller afkræfte mistanker om udvidede frokostpauser eller drøje arbejdsindsatser.

Hvor de førhen var oftet så både klodset og kluntet ud med kameraer – der desuden var meget synlige -, kan man nu få modeller, der er stilfulde og næsten pyntelige i en indretning.

Der findes desuden overvågningsløsninger skjult i eksempelvis dørklokker – så kan du altid se, hvem du lukker ind, hvilket for mange er en stor tryghed; især hvis det ringer uventet på.

Kameraerne hos DKKamera er af super kvalitet, og du kan få dem enkeltvis, men der tilbydes også mange smarte pakkeløsninger – disse nok særligt henvendt til arbejdspladser, lagerhaller, med videre, hvor der er brug for overvågning af et stort areal. Desuden finder du kameraer til både udendørs,- og indendørsbrug. Mange af kameraerne har den super smarte funktion, at de kan kobles til din telefon eller computer, så du kan holde øje lige meget hvor du befinder dig.

Tjek sortimentet ud straks og føl dig altid fri til at tage kontakt, hvis du har spørgsmål!