Skal du bruge et tilbud fra en maler – så husk dette

14 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Det er let nok at indhente en række forskellige tilbud fra malere i lokalområdet og bare vælge det billigste. Men er det den bedste løsning, eller er der andre måder, du kan gribe det an på? Det tager vi et kig på i denne artikel.

Når du skal finde det bedste tilbud – hvad enten det er fra en maler, en tømrer, en murer eller noget helt fjerde – så handler det om, at du er klar over, hvad du har brug for, hvad der er vigtigt for dig og hvad du ikke vil gå på kompromis med.

Er det for eksempel prisen, der betyder mest – ja, så er det bare den billigste maler, du skal vælge. Har du derimod brug for maling af en bestemt kvalitet eller type – ja, så kan du ikke nøjes med at kigge på prisen, så må du også kigge på materialerne. Forstår du pointen?

Vær specifik, når du indhenter tilbud

En anden ting, du skal være opmærksom på, når du indhenter tilbud, er, om du får sagt det samme til de forskellige malere. Hvis du fortæller om én ting til den ene maler, og så kommer i tanke om, at du gerne vil have et rum mere malet eller bruge en anden type maling, når du taler med den næste maler, så kan du ikke sammenligne de to tilbud.

Kort og godt: Informationerne skal være ens, hvis du skal sammenligne. Alternativt kan du ligeså godt nøjes med at indhente et enkelt tilbud, og så bare vælge det. 

Er du i tvivl om, hvilken maler du skal hente tilbud hos, eller har du bare brug for et par gode råd i forbindelse med det malerarbejde, du selv har tænkt dig at udføre, så kan du med fordel læse mere på denne side: https://malerkanonen.dk/maler-ringsted/ – her finder du alt, hvad du har brug for.