Søg efter en maler i Ringsted…

14 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

… og så finder du med sikkerhed en lang række. Nettet bugner af håndværkere af alle slags, og der findes næppe en professionel en af slagsen, som ikke har en hjemmeside. Men hvordan skelner du mellem de forskellige sider og vælger den bedste maler i Ringsted?

Én ting er at smide et par søgeord ind i søgefeltet på google og scrolle ned over resultaterne. Hvis du leder efter en bestemt kjole, et par fodboldstøvler eller et specifikt smykke, så er det let nok at notere dig prisen og finde den side, der er billigst. Men hvis det er en maler, du leder efter – en der ikke skriver sine priser direkte, fordi de afhænger af opgave – så er det straks sværere.

I dette tilfælde er du nødt til at være mere kritisk, og ikke mindst skal du bruge en smule mere tid, end når du shopper. Du skal forbi de enkelte hjemmesider og læse om de respektive firmaer. Tjek også gerne deres sociale medier, så du kan følge med i, hvad de går og laver – måske kan du se, om de tidligere har løst opgaver svarende til den, du har.

Udvælg dem, du kan lide

Når du har læst dig igennem en hel masse sider, er du klar til udvælgelsesarbejdet; hvem kan du umiddelbart bedst lidt – og her må du gerne vælge tre. De tre malere tager du en snak med, så du kan forklare om dine ønsker, krav og behov, og derfor får du dem til at udarbejde et tilbud til dig. 

Med tre tilbud på skrivebordet kan du sammenligne og vælge det bedste. Husk i den forbindelse, at det ikke nødvendigvis er det billigste tilbud, der er det bedste. Hvis du for eksempel lægger stor vægt på økologiske maling, så er det virksomheden, der tilbyder dette, der er den bedste – også selvom det er lidt dyrere.