4 måder du effektivt kan finde et misbrugscenter på

30 May 2022 Silje Hansen

editorial

Sidder du fast i et misbrug, eller har du en pårørende der gør? Så er du havnet det helt rette sted. Vi kommer nemlig til at fremlægge 4 effektive måder, du kan finde og vælge et misbrugscenter på. Det er uanset, hvad du er udfordret med – og ikke mindst hvor lang tid du har været det. 

Find et misbrugscenter på disse 4 måder 

1. Søg efter et sted der kan håndtere dit misbrug 

En første måde du kan finde et misbrugscenter på, er ved at søge efter er, der kan håndtere dit misbrug. Det er uanset, hvad du har været afhængig af. For når du først har besluttet dig for, at du vil opsøge hjælp – og du vil bryde med din afhængighed – så er det utrolig vigtigt, at du havner det rette sted. 

Med det rette sted menes der et misbrugscenter, der har mange års erfaring med lige netop behandling af dine type misbrug. 

Misbrugscenter

2. Hvem kan tilbyde rådgivning, før du kommer i behandling? 

Du kan også finde et misbrugscenter ved, at du ser på, hvem der kan tilbyde rådgivning, før du kommer i behandling. For det kan være, at det kan give dig mere ro på, før du starter. Den kan også være, at du ønsker rådgivning som pårørende ift. hvordan hele forløbet kommer til at blive. 

3. Undersøg hvordan der arbejdes på misbrugscentret

En ting der også kan være relevant at se på er, hvordan der arbejdes med dit misbrug. For du vil helt sikkert opleve, at der kan være stor forskel på dette, alt efter hvor du havner. Derfor kan du – eller dine pårørende – også se nærmere på dette. Ellers er det selvfølgelig også en mulighed, at du ringer ind og hører nærmere. 

4. Hvilket personale er tilknyttet? 

En sidste og fjerde måde er, at du ser på, hvilket personale der er tilknyttet det pågældende misbrugscenter: https://behandlingscenter-stien.dk.